Mijn naam is Sanderijn, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Voeding en Gezondheid. Ik was altijd al geïnteresseerd in het welzijn en de zorg voor mensen en dan vooral op een natuurlijke manier, daarom was Voeding en Gezondheid perfect. Ervoor zorgen dat mensen gezond blijven door op hun voeding te letten.

arrow

Bovendien heb ik voor deze bachelor gekozen vanwege het ‘brede’ standpunt, de combinatie van biologie, scheikunde en een sociaal perspectief beviel me echt. Met het duurzame standpunt van Wageningen was het de beste keuze!

Ik vind het leuk dat de studie echt relevant is, omdat voeding de laatste jaren erg belangrijk is geworden. Naast de combinatie met praktisch leren en theoretisch leren; we hebben normale hoorcolleges, practica maar doen ook onderzoeksvoorstellen, zodat je echt een experiment kunt presenteren en ontwikkelen.

arrow
03:19 min
Sanderijn en Alisha vertellen je alles over Voeding en Gezondheid en hun studiekeuze
arrow

Ik woon in een heel gezellig studentenhuis met 9 meisjes in het centrum van Wageningen. Ik vind het hier geweldig, vooral op woensdag en zaterdag als we allemaal samen naar de markt gaan om groenten en fruit te halen voor onze smoothie en natuurlijk wat kaas!

arrow
arrow
arrow

Mijn favoriete plek in Wageningen zijn de uiterwaarden waar ik vaak langs de rivier ga hardlopen. Het is hier prachtig en de perfecte plek om te zwemmen in de zomer of soms zelfs schaatsen in de winter.